Valon sota

Nordlandin kronikat – Valon sota on ensimmäinen Fantacor Ky:n kustantama fantasiateos, joka sai alkunsa yksittäisistä tarinoista. Noiden tarinoiden ympärille rakentui juoni, aikajana, miljöö ja visiofantasiakirjasta.

Nordlandin kronikoiden Valon sota, kertoo Takhar Kärsivällisestä, barbaarista, jonka jumala Tarkhin tahto sitoo Nordlandin jäisille aroille. Epäkuollut barbaarisoturi löytää paikkansa kaltaistensajoukossa ja tuntee vain kostonhalun, joka ajaa kirottua sielua eteenpäin.Etelästä nouseva uusi valo, Pyhä Plaus, uhkaa barbaariheimoja, ja taistelu olemassa olosta voi alkaa. Nuori velho, Jervan, käy taistelua ajatustensa ja tunteidensa kanssa. Mystisen kiven myötä opinnot edistyvät nopeasti, ja vaikka vanha mestari Lefonus tuntuukin muuttuneen, ei Jervan halua uskoa tästä pahaa. Kaikki ei silti ole miltä näyttää.

Nordlandin kronikoiden Valon sota on ensimmäinen www.kirjoittaja.fi –sivustolle ladatuista novelleista koostettu e-kirja, jota on täydennetty aikaisemmin julkaisemattomilla novelleilla.

Kannen kuva @SamiHeikkinen, Kansi @Tero Lehtonen

E-Kirja ostettavissa Elisa Kirja

Novellikokoelma Sanoiksi puettuja ajatuksia

Sanoiksi Puettuja Ajatuksia (Fantacor Ky, 2015) on www.kirjoittaja.fi -sivustoltakoottuja novelleja ja kirjoituksia. Se kuljettaa lukijat ahdistaviintilanteisiin, miltei täydellisesti toteutetun murhan kiemuroihin, murenevaan rakkauteen, aikuisuuteen, Lapin erämaihin, Syyriaan, jossa ihmisten sijaan kärsivät pulut, ja petetyn ihmisen sielunmaisemaan. Sanoiksi Puettuja Ajatuksia on novellikokoelma, jonka tarkoitus on puhutella kaikkia lukijoita.

Tämän kirjan tarkoitus on julistaa, että kuka tahansa voi kirjoittaa, ja että kuka tahansa voi tarjota toisille elämyksellisiä hetkiä.

Sanoiksi Puettuja Ajatuksia on seitsemän kirjoittajan ajatustöiden tulos. Emilie Pirttinen, Esa Nakkila, Jenni Pennanen, Mia Tammelin– Johansson, Risto Kauhanen, Salla Snabb ja Sami Aaltonen ovat halunneet raottaa omia ajatuksiaan lukijalle novellien muodossa. Erilaisista elämäntilanteista ponnistavilla kirjailijoilla on yksi yhdistävä tekijä -intohimo kirjoittamiseen. He ovat pukeneet ajatuksiaan paperille, antaneet tuotoksensa nettiin luettavaksi ja lopulta nuo teokset ovat päätyneet osaksi tätä kokoelmaa.

Kansikuva @Tero LehtonenE-Kirja ostettavissa Elisa Kirja